Logo_+Rehab inv

Snart ett år i Jönköping -11 år i branschen

2004 startade jag mitt företag med drömmen om att arbeta med att hjälpa andra människor! Ser jag tillbaka på mina 11 år som småföretagare inom hälsobranschen så gör jag det med glädje!
Åren har utvecklats från att driva en Naprapatklinik i Stockholm och leverera friskvårdslösningar till stora företag i stockholms citykärna samt förorter till att nu ett flertal år senare driva en naprapatklinik i Jönköping city, leverera friskvårdslösningar till företag i Jönköping såväl som Stockholm. Dessutom få nöjet att arbeta med sin tidigare hobby, Basketboll, som tränare och fysansvarig är ett privilegium.
Att få ingå in den stab som åker Europa runt under somrarna för att ta hand om ungdomslandsspelare i basket ser jag som ett äventyr!
Nu ser vi fram emot en expansion i Jönköping där kundkretsen ständigt stegras och vi vill vara ett naturligt val vid besvär i muskler och leder samt vid konsultation av olika skador!
Nästa lediga tid som är bokningsbar ser du på vår hemsida!
Boka via:
www.plusrehab.se